FRITZ!OS van FRITZ!Powerline bijwerken

Er zijn verschillende manieren om het meest recente FRITZ!OS van je FRITZ!Powerline-apparaat te installeren. Óf snel en eenvoudig via een van de twee "online update"-functies óf handmatig als een online-update niet mogelijk is:

• Online-update via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box
  • Online-update via de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline
  • Handmatige update via de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline

1 Update via gebruikersinterface van de FRITZ!Box uitvoeren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Home Network".
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Mesh" of "Home Network Overview".
  3. Klik bij de betreffende FRITZ!Powerline-adapter op "Perform update".

2 Update via gebruikersinterface van FRITZ!Powerline uitvoeren

1. Klik in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op het tabblad "FRITZ!OS version".
  4. Klik op "Find New FRITZ!OS".
  5. Klik op de knop "Start Update".