Knowledge Base-artikel #1189
FRITZ!Powerline 546E

Gebruikersinterface van FRITZ!Powerline openen

Op alle computers, smartphones of tablets in het thuisnetwerk kun je de gebruikersinterface van je FRITZ!Powerline-apparaat eenvoudig openen via het Mesh-overzicht van je FRITZ!Box onder "Thuisnetwerk > Mesh". Voer hiervoor in de webbrowser het adres fritz.box in. In de gebruikersinterface kun je alle functies configureren en krijg je gedetailleerde informatie over het apparaat, je aansluiting en je verbindingen.

Door op de apparaatnaam te klikken wordt de gebruikersinterface van het FRITZ!Powerline-apparaat geopend

Let op:

• Om de gebruikersinterface van je FRITZ!Powerline-apparaat via het Mesh-netwerk te kunnen openen, moet het FRITZ!Powerline-apparaat zijn verbonden met je FRITZ!Box.
  • Als je het FRITZ!Powerline-apparaat nog niet met je FRITZ!Box hebt verbonden of het FRITZ!Powerline-apparaat met een andere router gebruikt, kun je de gebruikersinterface of via http://fritz.powerline openen of via het IP-adres (in de fabrieksinstellingen http://192.168.178.2).
Volledige adres invoeren in de adresbalk
  • Voer altijd het volledige adres http://fritz.powerline in. Als je het adres bijvoorbeeld invoert zonder "http://", kan het voorkomen dat de webbrowser een zoekopdracht uitvoert op het internet en niet de gebruikersinterface opent.