Kan de gasttoegang worden gebruikt met routers van andere fabrikanten?

De gasttoegang van het FRITZ!Powerline-apparaat kan alleen worden gebruikt met een FRITZ!Box.

In een thuisnetwerk van de FRITZ!Box kan de gasttoegang van het FRITZ!Powerline-apparaat een extra gastnetwerk beschikbaar stellen. Met routers van andere fabrikanten kan de gasttoegang niet worden gebruikt.

Als je router beschikt over een eigen functionaliteit voor een gasttoegang, kun je het bereik van dit gastnetwerk uitbreiden met FRITZ!Powerline. Dit doe je door het FRITZ!Powerline-apparaat te verbinden met het gastnetwerk van de router. Let er hierbij op dat FRITZ!Powerline in dit geval uitsluitend het gastnetwerk uitbreidt van de router en niet het gewone Wi-Fi-netwerk van de router.