Knowledge Base-artikel #1640
FRITZ!Powerline 546E

Draadloos netwerk kan niet per druk op de knop worden in- of uitgeschakeld

Het draadloze netwerk (Wi-Fi) van het FRITZ!Powerline-apparaat kan niet worden uitgeschakeld met een druk op de knop. Met de WPS-toets kunnen Wi-Fi-verbindingen worden geconfigureerd, het Wi-Fi-netwerk kan echter niet worden in- of uitgeschakeld.

Wanneer je FRITZ!Powerline in combinatie met een FRITZ!Box gebruikt, neemt het FRITZ!Powerline-apparaat tijdens configuratie automatisch de instellingen van de tijdschakeling van het Wi-Fi-netwerk van de FRITZ!Box over.

Als je het Wi-Fi-netwerk van het FRITZ!Powerline-apparaat op ander tijdstippen wilt uitschakelen dan het Wi-Fi-netwerk van de FRITZ!Box, of als je het FRITZ!Powerline-apparaat gebruikt met een router van een andere fabrikant, kun je in het FRITZ!Powerline-apparaat een individuele tijdschakeling configureren.

Daarnaast kun je het Wi-Fi-netwerk handmatig uitschakelen in de gebruikersinterface van het FRITZ!Powerline-apparaat onder "Wi-Fi > Wi-Fi Network".