Vanuit het internet toegang tot FRITZ!Repeater

Vanuit het internet heb je met MyFRITZ!App voor Android gemakkelijk toegang tot alle FRITZ!-apparaten in je thuisnetwerk, ongeacht of dit een extra FRITZ!Box, FRITZ!Repeater of FRITZ!Powerline-adapter is. Installeer MyFRITZ!App voor Android op je smartphone of tablet, meld je aan bij je FRITZ!Box en configureer in de in de instellingen van app de VPN-verbinding in slechts één klik. Vervolgens kun je in MyFRITZ!App onder "Home network" een VPN-verbinding met je FRITZ!Box tot stand brengen en de gebruikersinterface van andere FRITZ!-apparaten openen.

Je kunt ook een VPN-verbinding met je FRITZ!Box tot stand brengen, op Windows-computers bijvoorbeeld met het programma FRITZ!VPN, en via het Mesh- of thuisnetwerkoverzicht van de FRITZ!Box-gebruikersinterface toegang krijgen tot je FRITZ!-apparaten.

Afb.: Toegang tot FRITZ!-apparaten met eigen gebruikersinterface in MyFRITZ!App