FRITZ!OS van de FRITZ!Repeater bijwerken

Met de "Online Update"-functie kun je het meest recente FRITZ!OS van je FRITZ!Repeater snel en gemakkelijk installeren.

1 Update via gebruikersinterface van de FRITZ!Box uitvoeren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Home Network".
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Mesh Networking" of "Home Network Overview".
  3. Klik bij de betreffende FRITZ!Repeater op "Perform update".

2 Update via gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater uitvoeren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op het tabblad "FRITZ!OS version".
  4. Klik op de knop "Find New FRITZ!OS".
  5. Klik op de knop "Start Update".