In plaats van de gebruikersinterface wordt een lege of onvolledige pagina weergegeven

Na het invoeren van fritz.repeater in de adresbalk van de webbrowser wordt de gebruikersinterface weergegeven als een onvolledige of lege, witte pagina.

Voer de hier beschreven stappen achterelkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Meest recente webbrowser gebruiken

1. Test een andere, recente webbrowser, bijvoorbeeld Chrome of Firefox.

2 Browsergegevens (cache) wissen

Wis op een computer met Windows of macOS het tijdelijk geheugen (cache) van de webbrowser:

1. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op "Ctrl + Shift + Del" of voor Safari op "CMD + Alt + E".
  2. Klik in het nieuwe venster op "Verwijderen" of druk op de entertoets.

3 JavaScript in de webbrowser inschakelen

• Google Chrome
    1. Klik rechts naast de adresbalk van Chrome op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren).
    2. Klik op "Instellingen" en vervolgens op "Privacy en beveiliging".
    3. Klik op "Site-instellingen" en op "JavaScript".
    4. Schakel de optie "Sites kunnen JavaScript gebruiken" in.
  • Microsoft Edge
    1. Klik in Edge rechtsboven op de knop (Instellingen en meer).
    2. Klik op "Instellingen" en vervolgens op "Cookies en site machtigingen".
    3. Klik op "JavaScript" en schakel JavaScript in.
  • Apple Safari (iOS)
    1. Open de iOS-instellingen.
    2. Tik op "Safari" en vervolgens helemaal onderaan op "Geavanceerd".
    3. Schakel JavaScript in.
  • Apple Safari (macOS)
    1. Klik in de menubalk van Safari op "Safari" en klik vervolgens op "Voorkeuren".
    2. Klik in de instellingen op "Beveiliging" en schakel JavaScript in.

4 Extensies in webbrowser uitschakelen

Schakel bij wijze van test alle in de webbrowser geïnstalleerde extensies (bijvoorbeeld NoScript, ScriptSafe) uit, die actieve inhoud zoals JavaScript of iFrames blokkeren:

• Google Chrome
    1. Klik rechts naast de adresbalk van Chrome op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren).
    2. Klik op "Meer hulpprogramma's" en vervolgens op "Extensies".
    3. Schakel de geïnstalleerde extensies uit.
  • Microsoft Edge
    1. Klik in Edge rechtsboven op de knop (Instellingen en meer).
    2. Klik op "Extensies".
    3. Schakel de geïnstalleerde extensies uit.
  • Mozilla Firefox
    1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
    2. Klik op "Add-ons" en vervolgens op "Extensies".
    3. Schakel de geïnstalleerde extensies uit.

Als er nog steeds een lege of onvolledige pagina wordt weergegeven, zijn de instellingen van het gebruikte apparaat niet juist of het apparaat werkt niet goed. Gebruik een ander apparaat om de gebruikersinterface te openen.