Knowledge Base-artikel #1640
FRITZ!WLAN Repeater 1160

Draadloos netwerk kan niet per druk op de knop worden uitgeschakeld

Het draadloze netwerk (Wi-Fi) van de FRITZ!Repeater kan niet worden uitgeschakeld met een druk op de knop. Naast het configureren van draadloze verbindingen en integreren van de FRITZ!Repeater in het Mesh-netwerk, kan met de WPS-knop het draadloze netwerk alleen worden ingeschakeld en niet worden uitgeschakeld.

Wanneer je de FRITZ!Repeater in combinatie met een FRITZ!Box gebruikt, neemt de FRITZ!Repeater tijdens configuratie automatisch de instellingen van de tijdschakeling van het draadloze netwerk van de FRITZ!Box over.

Als je het draadloze netwerk van de FRITZ!Repeater op ander tijdstippen wilt uitschakelen dan het draadloze netwerk van de FRITZ!Box, of als je de FRITZ!Repeater gebruikt met een router van een andere fabrikant, kun je in de FRITZ!Repeater een individuele tijdschakeling configureren.

Daarnaast kun je het draadloze netwerk handmatig uitschakelen in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater onder "Wireless > Radio Network".