Gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater kan niet worden geopend

De FRITZ!Repeater is niet bereikbaar? Toegang tot de gebruikersinterface is niet mogelijk met http://fritz.repeater? ✔ Zo los je het probleem op.

Na configuratie kan de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater niet worden geopend. Na het invoeren van fritz.repeater in de adresbalk van de webbrowser (bijvoorbeeld Chrome, Firefox) wordt de gebruikersinterface niet weergegeven.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Volledige adres invoeren voor het openen

Volledige adres invoeren in de adresbalk van de webbrowser

Sommige webbrowsers starten een zoekopdracht op het internet als je een onbekend of onvolledig adres invoert, bijvoorbeeld Google Chrome via Google. Om dit te voorkomen moet je het volledige adres http://fritz.repeater invoeren.

2 Browsergegevens (cache) wissen

Wis op een computer met Windows of macOS het tijdelijk geheugen (cache) van de webbrowser:

1. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op "Ctrl + Shift + Del" of voor Safari op "CMD + Alt + E".
  2. Klik in het nieuwe venster op "Verwijderen" of druk op de entertoets.

3 Gebruikersinterface via FRITZ!Box openen

Als je de FRITZ!Repeater gebruikt met een FRITZ!Box, kun je de gebruikersinterface van de repeater openen via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box:

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Home Network".
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Mesh" of "Home Network Overview".
  3. Klik op de link of naam van de repeater.