Knowledge Base-artikel #368
FRITZ!WLAN Stick AC 860
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

FRITZ!WLAN Stick installeren

Als je de FRITZ!WLAN Stick met een USB-poort van de computer verbindt, wordt de driversoftware automatisch geïnstalleerd. Deze driversoftware integreert de FRITZ!WLAN Stick in het besturingssysteem van je computer en levert een verbindingsmonitor voor de Wi-Fi-verbinding.

Voorwaarden/beperkingen

• Op de computer is Windows 11 of Windows 10 (64/32 bit) geïnstalleerd.

1 Beveiligingsinstellingen van het Wi-Fi-netwerk importeren op FRITZ!WLAN Stick

Als je een FRITZ!Box met USB-poort gebruikt als draadloze router, kun je voor de installatie de beveiligingsinstellingen voor het Wi-Fi-netwerk gemakkelijk importeren op de FRITZ!WLAN Stick:

1. Verbind de FRITZ!WLAN Stick met een USB-poort van de FRITZ!Box.

Zodra de "Info"-led blijft branden, is het importeren van de beveiligingsinstellingen van het Wi-Fi-netwerk voltooid.

2 FRITZ!WLAN Stick installeren

1. Verbind de FRITZ!WLAN Stick met een USB-poort van de computer. Windows herkent de FRITZ!WLAN Stick automatisch en start met de installatie van de driver. Dit proces kan enige tijd duren.
  2. Als de melding "Installation of [...] was successful" wordt weergegeven, klik je op "Close".
  3. Als het venster "CD drive [...]: FRITZ!WLAN USB Stick [...]" wordt weergegeven, klik je op "AVM FRITZ!WLAN USB Stick [...] Installation" en volg de instructies.

De FRITZ!WLAN Stick is nu geïnstalleerd. Als je eerst de beveiligingsinstellingen van het Wi-Fi-netwerk naar de stick hebt overgezet, wordt de Wi-Fi-verbinding met de FRITZ!Box automatisch geconfigureerd. Als je geen FRITZ!Box met USB-poort gebruikt als draadloze router, configureer je de Wi-Fi-verbinding handmatig.

3 Meest recente driver voor FRITZ!WLAN Stick installeren

1. Open in een webbrowser onze updatepagina.
  2. Selecteer de productgroep "FRITZ!WLAN" en vervolgens je product.
  3. Download de meest recente driver voor je FRITZ!WLAN Stick.
  4. Pak het zipbestand uit op je computer, bijvoorbeeld op het bureaublad.
  5. Dubbelklik op het bestand "setup.exe" en volg de instructies.