Knowledge Base-artikel #370
FRITZ!WLAN Stick AC 860
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

Driver van de FRITZ!WLAN Stick bijwerken

De driversoftware integreert de FRITZ!WLAN Stick in het besturingssysteem van je computer en bevat een monitor voor de draadloze verbinding waarmee je de draadloze verbinding van de stick kunt bewaken.

1. Open in een webbrowser onze downloadpagina.
  2. Selecteer de productgroep "FRITZ!WLAN" en vervolgens je product.
  3. Download de meest recente driver voor je FRITZ!WLAN Stick.
  4. Pak het zipbestand uit op je computer, bijvoorbeeld op het bureaublad.
  5. Dubbelklik op het bestand "setup.exe" en volg de instructies.