Geavanceerde weergave van de gebruikersinterface activeren

In de gebruikersinterface van de FRITZ!Box worden in de standaardweergave niet alle instellingen weergegeven. In de geavanceerde weergave worden extra instellingen weergegeven voor de gevorderde gebruiker. Hoe je de weergave kunt wijzigen, is afhankelijk van de geïnstalleerde FRITZ!OS-versie.

FRITZ!OS 6.50 of nieuwer

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik rechtsboven aan de rand van de gebruikersinterface op de menuknop met 3 punten .
  3. Klik op de aan-uitschakelaar om de geavanceerde weergave in te schakelen.

Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld wanneer de aan/uit-knop groen is. .

FRITZ!OS ouder dan 6.50

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik op "View: Standard" in de onderste sectie van de gebruikersinterface.
    • Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld als wordt weergegeven.