Lokale DNSSEC kan via FRITZ!Box niet worden gebruikt

DNS-aanvragen worden niet omgezet via de FRITZ!Box als de apparaten een DNSSEC-validatie gebruiken (d.w.z. een authenticatie van de DNS-gegevens voor een domein).

Het probleem betreft zowel eigen DNS-servers in het thuisnetwerk (bijvoorbeeld Pi-hole, Bind9) die worden aangekondigd via de DHCP-server van de FRITZ!Box, als connectoren in dokterspraktijken en apotheken (bijvoorbeeld Gematik, secunet).

Oorzaak

• Fout in FRITZ!OS 7.50

1 Meest recente FRITZ!OS installeren