Kan de FRITZ!Box als multi-WAN-router worden gebruikt?

Het koppelen van meerdere internetverbindingen wordt niet door je FRITZ!Box ondersteund. Daarom kan je FRITZ!Box niet als multi-WAN-router worden gebruikt om parallelle internetverbindingen tot stand te brengen via zowel de geïntegreerde glasvezelmodem als via de geïntegreerde DSL-modem of via de WAN-interface.

Met een extra USB-modem voor het mobiele netwerk kan je FRITZ!Box echter bij uitval van de internetverbinding de internetverbinding tot stand brengen via het mobiele netwerk (fallback). Instructies voor configuratie vind je in de handleiding FRITZ!Box configureren voor gebruik in het mobiele netwerk.

Opmerking:Alleen de FRITZ!Box 6890 LTE ondersteunt parallelbedrijf via het mobiele netwerk en DSL- of WAN-internettoegang (bijvoorbeeld via een kabelmodem). Bij combinatie van LTE en DSL zijn doorvoersnelheden van tot 600 Mbit/s downstream mogelijk.