MyFRITZ!-wachtwoord vergeten

Als je het wachtwoord bent vergeten van je MyFRITZ!-account, vraag dan een nieuw MyFRITZ!-wachtwoord aan op myfritz.net.

Nieuw MyFRITZ!-wachtwoord opvragen

1. Open in een webbrowser myfritz.net.
  2. Klik onder de invoervelden voor het e-mailadres en het MyFRITZ!-wachtwoord op de link "Wachtwoord opgeven of wijzigen".
  3. Voer in het invoerveld het e-mailadres in dat je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ!.
  4. Klik op "MyFRITZ!-wachtwoord opvragen".
  5. Los de captcha op.
    • MyFRITZ!Net stuurt nu een e-mail naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Belangrijk:Als je geen e-mail hebt ontvangen, is de e-mail of aangemerkt als spam of er bestaat geen MyFRITZ!-account voor dit e-mailadres. Controleer in dit geval de schrijfwijze van het e-mailadres en de spammap van het e-mailpostvak.

6. Open de e-mail die je hebt ontvangen van MyFRITZ!Net en klik op de knop "Nieuw MyFRITZ!-wachtwoord opgeven".
  7. Voer in de invoervelden "Wachtwoord" en "Wachtwoord bevestigen" een nieuw wachtwoord in en klik op "Procedure afsluiten".
    • Het nieuwe wachtwoord is nu geldig voor je MyFRITZ!-account.