MyFRITZ!-wachtwoord vergeten

Als je het wachtwoord bent vergeten van je MyFRITZ!-account, vraag dan een nieuw MyFRITZ!-wachtwoord aan op myfritz.net en configureer dit in je FRITZ!Box.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Nieuw MyFRITZ!-wachtwoord opvragen

1. Open myfritz.net in een webbrowser.
  2. Klik onder de invoervelden voor het e-mailadres en het MyFRITZ!-wachtwoord op de link "Wachtwoord toekennen of wijzigen".
  3. Voer in het invoerveld het e-mailadres in dat je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ!.
  4. Klik op "MyFRITZ!-wachtwoord aanvragen".
  5. Los de captcha op.
    • MyFRITZ! stuurt nu een e-mail naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Belangrijk:Als je geen e-mail hebt ontvangen, is de e-mail of als spam geclassificeerd of er bestaat geen MyFRITZ!-account voor dit e-mailadres. Controleer in dit geval de schrijfwijze van het e-mailadres en de spammap van het e-mailpostvak.

6. Open de e-mail die je hebt ontvangen van MyFRITZ! en klik op de knop "Nieuw MyFRITZ!-wachtwoord toekennen".
  7. Voer in de invoervelden "Wachtwoord" en "Wachtwoord bevestigen" een nieuw wachtwoord in en klik op "Procedure afsluiten".
    • Het nieuwe wachtwoord is nu geldig voor je MyFRITZ!-account.

2 Nieuw MyFRITZ!-wachtwoord in de FRITZ!Box configureren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Internet".
  2. Klik in het menu "Internet" op "MyFRITZ!-account".
  3. Klik rechts van het e-mailadres op de link "Another MyFRITZ! account".
  4. Schakel de optie "Register the FRITZ!Box with an existing MyFRITZ! account" in.
  5. Voer in het invoerveld "MyFRITZ! password" het nieuwe wachtwoord in en klik op "Next".