In FRITZ!Box geconfigureerde VPN-verbindingen wijzigen

Je kunt de VPN-verbindingen die in de FRITZ!Box zijn geconfigureerd als volgt bewerken:

• VPN-verbindingen met andere FRITZ!Box-netwerken (LAN-LAN-koppeling) en VPN-verbindingen met bedrijfs-VPN's kunnen worden gewijzigd in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box onder "Internet > Toegang verlenen > VPN".
  • VPN-verbindingen die zijn aangemaakt met het programma Configure FRITZ!Box VPN Connection en zijn geïmporteerd in de FRITZ!Box, kunnen worden gewijzigd op de computer waarmee ze zijn aangemaakt. Deze VPN-verbindingen kunnen niet worden gewijzigd in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.

Opmerking:Configure FRITZ!Box VPN Connection slaat de VPN-instellingen op onder:
    C:\Gebruikers\ [Gebruiker]\ AppData\ Roaming\AVM.

• VPN-verbindingen met iOS- of Android-apparaten of computers met macOS kunnen niet worden gewijzigd.

Als er andere instellingen moeten worden aangepast, verwijder dan de VPN-verbinding en configureer vervolgens weer de verbinding met de nieuwe instellingen.