Knowledge Base-artikel #3733
FRITZ!Box 7583
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

FRITZ!Smart Gateway via Wi-Fi met de FRITZ!Box verbinden

Verbind je FRITZ!Smart Gateway via Wi-Fi met je FRITZ!Box om je thuisnetwerk snel en eenvoudig uit te breiden met een basisstation voor Zigbee-apparaten.

Verbindingsscenario voor het verbindingstype Wi-Fi-bridge

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 FRITZ!Smart Gateway als Wi-Fi-bridge instellen

1. Plaats de FRITZ!Smart Gateway voor configuratie in buurt van de Mesh Master.
  2. Wacht gedurende ca. 1 minuut tot de FRITZ!Smart Gateway is opgestart en de Connect-led van de FRITZ!Smart Gateway langzamer knippert.
  3. Druk kort (gedurende ongeveer 1 seconde) op de Connect-toets van de FRITZ!Smart Gateway en laat de toets weer los. Zodra je de toets loslaat, begint de Connect-led snel te knipperen.
  4. Binnen 2 minuten: druk op de WPS-toets van de Mesh Master en houd de toets gedurende ongeveer 1 seconde ingedrukt tot de WLAN-led begint te knipperen.
  5. Het procedé is voltooid, zodra de Mesh Master de FRITZ!Smart Gateway in het Mesh-overzicht weergeeft met het Mesh-pictogram .