FRITZ!Powerline meldt "Authentication error occurred" bij gebruik van Google Agenda

In de gebruikersinterface van de FRITZ!Powerline-adapter wordt in het menu "Smart Home" bij het profiel van het smarthome-apparaat op het tabblad "Switch Automatically" de foutmelding "Authentication error occurred" weergegeven voor de Google-agenda.

Oorzaak

• De toegangsrechten die de FRITZ!Powerline-adapter had voor de agenda, zijn ingetrokken in het Google-account.

1 Agenda verwijderen

Om opnieuw toegangsrechten voor de agenda aan te vragen, moet je eerst alle Google-agenda's in de FRITZ!Powerline-adapter verwijderen:

1. Klik in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline op "Smart Home".
  2. Klik bij het apparaat in kwestie op de knop (Bewerken).
  3. Klik op het tabblad "Switch automatically".
  4. Klik op de link "Remove connections from Google calendar".
  5. Klik op de knop "Reset Google Calendar".
  6. Bevestig de vraag, of je alle Google-agenda's uit de FRITZ!Powerline-adapter wilt verwijderen, met "OK".

2 Agenda toevoegen