Kan de FRITZ!Box al draadloze repeater worden gebruikt?

Het is niet mogelijk om de FRITZ!Box als draadloze repeater te gebruiken. In combinatie met nog een FRITZ!Box, die FRITZ!Mesh ondersteunt, kun je de FRITZ!Box echter als Mesh Repeater configureren en via een netwerkkabel verbinden met de FRITZ!Box die je al hebt (Mesh Master).

Als je het Wi-Fi-bereik van je FRITZ!Box of een router van een andere fabrikant via een Wi-Fi-verbinding wilt uitbreiden, kun je een FRITZ!Repeater gebruiken. FRITZ!Repeaters gedragen zich ten opzichte van een draadloze router als gewone draadloze netwerkapparaten en kunnen daarom met alle in de handel verkrijgbare routers worden gebruikt.