Knowledge Base-artikel #1351

Audioapparaat met FRITZ!Repeater verbinden

Met de FRITZ!Repeater kun je audio-inhoud overdragen naar een gangbaar audioapparaat (bijvoorbeeld stereo-installatie, FM-radio). Je kunt het audioapparaat met de FRITZ!Repeater verbinden via de analoge of digitale audio-uitgang of via de FM-miniatuurzender.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op de meest recente firmware van de FRITZ!Repeater.

1 Audioapparaat met de analoge audio-uitgang verbinden

1. Steek een kabel met een 3,5mm-jackplug in de juiste (ronde) aansluiting aan de onderkant van de FRITZ!Repeater.
  2. Verbind de kabel met de line-in-aansluiting van het audioapparaat.

Opmerking:De audio-uitgang van de repeater is niet geschikt voor stereokoptelefoons.

3. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ! Repeater op "Audio".
  4. Klik in het menu "Audio" op "Audio Output".
  5. Schakel de optie "analog / digital (S/P-DIF)" in.
  6. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.
  7. Schakel bij het audioapparaat het afspelen van audiosignalen via line-in (bijvoorbeeld "AUX") in.

Opmerking:Informatie over het configureren vind je in de handleiding of krijg je rechtstreeks van de fabrikant van het apparaat.

2 Audioapparaat aansluiten op digitale uitgang

1. Steek een kabel met een TOSLINK-stekker in de juiste (grijze) aansluiting aan de onderkant van de FRITZ!Repeater.
  2. Verbind de kabel met de S/P-DIF-aansluiting van het audioapparaat.
  3. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ! Repeater op "Audio".
  4. Klik in het menu "Audio" op "Audio Output".
  5. Schakel de optie "analog / digital (S/P-DIF)" in.
  6. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.
  7. Schakel bij het audioapparaat het afspelen van audiosignalen via line-in (bijvoorbeeld "Digital Input" of "Optical Input") in.

Opmerking:Informatie over het configureren vind je in de handleiding of krijg je rechtstreeks van de fabrikant van het apparaat.

3 Audioapparaat via de FM-miniatuurzender verbinden

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ! Repeater op "Audio".
  2. Klik in het menu "Audio" op "Audio Output".
  3. Schakel de optie "FM" in.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.
  5. Noteer de beschikbare frequentie die wordt weergegeven door de FRITZ!Repeater na de automatische scan en klik op "OK".
  6. Stem je radio af op de FM-frequentie die je hebt genoteerd.