FRITZ!OS van de FRITZ!Repeater bijwerken

Met de "Online Update"-functie kun je het meest recente FRITZ!OS van je FRITZ!Repeater snel en gemakkelijk installeren. Als een "online-update" niet mogelijk is, bijvoorbeeld wanneer de repeater geen verbinding heeft met internet, voer je de update handmatig uit:

1 Update via gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater uitvoeren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Firmware Update".
  3. Klik op het tabblad "Online Update".
  4. Klik op de knop "Find New Firmware".
  5. Klik op de knop "Start Update".

2 Update handmatig uitvoeren

FRITZ!OS-bestand downloaden

1. Open in een webbrowser download.avm.de/archive/fritz.box/.
  2. Ga naar de map van jouw repeater-model, dan naar de submap "firmware" en vervolgens naar de map "english".
  3. Download het bestand met de bestandsextensie ".image" naar de computer.

Meest recente FRITZ!OS installeren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Firmware Update".
  3. Klik op het tabblad "Firmware File".
  4. Klik op de knop "Bladeren..." of "Bestand kiezen".
  5. Selecteer het updatebestand dat je hebt gedownload (imagebestand).
  6. Klik op de knop "Start Update".