FRITZ!Box configureren: handleidingen voor verschillende providers

In de fabrieksinstellingen is de FRITZ!Box geconfigureerd om deze met een kabelmodem te kunnen gebruiken. Je hoeft de FRITZ!Box alleen maar te verbinden met de kabelmodem en hebt vervolgens meteen toegang tot internet, zonder verdere instellingen te configureren.

Als je je FRITZ!Box wilt gebruiken op een andere internetaansluiting (bijvoorbeeld op een glasvezelmodem) van een van de volgende providers, volg dan de handleiding die van toepassing is op jouw provider. Als je je FRITZ!Box bij een andere internetprovider wilt gebruiken, ga dan te werk zoals beschreven in de handleiding FRITZ!Box voor gebruik op de glasvezelaansluiting configureren of FRITZ!Box voor gebruik met DSL-modem configureren.

Nederland

ProviderConfiguratieContact
edpnet FRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van edpnet configureren 020 7129400
edpnet.nl
Fiber FRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Fiber configureren 020 7605040
fiber.nl
Freedom FRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Freedom configureren 088 0115666
freedom.nl
Kabelnoord FRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Kabelnoord configureren 0519 701701
kabelnoord.nl
KPN FRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van KPN configureren 0800 0402
kpn.com
Odido FRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Odido (voorheen T-Mobile) configureren 0800 0092
odido.nl
online.nl FRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Online.nl configureren 088 0038500
online.nl
SKV FRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van SKV configureren 0598 712020
skv.nl
SNLR FRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van SNLR configureren 088 8820300
snlr-glasvezel.nl
Solcon FRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Solcon configureren 088 0032222
solcon.nl
Stipte FRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Stipte configureren 032 0294444
stipte.nl
TriNed FRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van TriNed configureren 088 803030
trined.nl
Tweak FRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Tweak configureren 0900 8932543
tweak.nl
XS4ALL FRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van XS4ALL configureren 020 3987666
xs4all.nl
Youfone FRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Youfone configureren 088 2229222
youfone.nl
Ziggo FRITZ!Box voor gebruik op de aansluiting van Ziggo configureren 0900 1884
ziggo.nl